Trailer: Glen Powell briljerer i «en av årets beste feel-good-filmer»

Sjekk ut den siste traileren til Richard Linklaters kommende film «Hit Man» som skal være blant hans absolutt beste filmer og er basert på livet til en ekte undercover-agent.

I mai slippes «Hit Man», en thriller spekket med action og svart humor. Glen Powell har hovedrollen i filmen som fikk strålende mottakelse i Venezia hvor den fikk seks minutter stående applaus etter visningen.

«Hit Man» gir et humoristisk innblikk i livet til en usannsynlig undercover-agent, er delvis basert på en sann historie.

Powell spiller Gary Johnson, en universitetsprofessor som oppdager et hemmelig talent – han later som han er en leiemorder for å hjelpe politiet med å fange kriminelle. Snart blir det problemer når han faller for feil kvinne (Adria Arjona). Den vanvittige historien er basert på virkelige hendelser.

Powell har de siste årene har klatret opp for å bli en av de store i Hollywood. Han har jobbet flittig siden tenårene, men er nå sett i stadig større prosjekter. Actionfilmen «Expendables 3» (2014) var blant de første som ga ham en rolle med litt mer krutt i. siden kan han takke Tom Cruise for en fin karakter å spille i «Top Gun: Maverick». Tidligere i år sjarmerte han Sydney Sweeney i romantiske «Anyone But You».

I USA går «Hit Man» rett på Netflix denne sommeren. Her i Norge får vi imidlertid se filmen på lerretet. Premieren er 31. mai.