Påkostet «Peaky Blinders»-film skal spilles inn i høst

Cillian Murphy kommer tilbake som den irske gangsteren.  Etter seks TV-sesonger får den britiske gangsterserien endelig en spillefilm.

Innspillingen starter i høst – det lover serieskaper Steven Knight i et nytt intervju med NME:

– Den skal være ferdig i september. Jeg finjusterer nå det siste, og kommer til å fortstte med det helt frem til dagen før innspillingen. Men vi er på vei. Alt er klart.

– Jeg tror filmen vil ta «Peaky Blinders» til neste nivå. Det blir flott at fansen kan møtes på ett og samme sted og se den. Vi har et høyere budsjett, og vel vitende om at dette er det siste kapittelet, prøver vi alle å gjøre vårt beste. Cillian er skikkelig klar. Så jeg gleder meg til å begynne å filme.

Cillian Murphy, som kommer tilbake i rollen som den tøffe, men intelligente gangsteren Thomas Shelby. Det blir hans første rolle siden han vant Oscar for «Oppenheimer».

Hva filmen skal handle om er ikke kjent, men det er snakk om et «fokus på neste generasjon» og antagelig en rekke nye karakterer i gjengen til Shelby. Ikke nok med det: to nye spinoff-serier er planlagt.
– Jeg håper folk blir sjokkert, henrykt, forferdet og så henrykt igjen, og sjokkert igjen, legger Knight til om den kommende filmen.