Tar markedsføringen til det ekstreme – gale mordere dukker opp over hele USA

Den nye skrekkfranchisen «The Strangers» forsterker markedsføringen ved å bringe filmens skurker inn i den virkelige verden. 

The Strangers har gått til det ekstreme for å promotere filmen og lar mordetrioen, kjent som Pinup Girl, Dollface og Man in the Mask, dukke opp uanmeldt over hele USA og skremt innbyggere.

Påståtte observasjoner av de tre er dokumentert over hele internett. En person la ut en video til TikTok som viser Strangers som jager romkameraten sin inn i huset. Så langt har de blitt sett i New York City, Seattle, Austin, Las Vegas, Coachella Music Festival, Stagecoach Music Festival og Los Angeles.

The Strangers offisielle sider på sosiale medier har også vært med på moroa, og rapportert om sine egne rampete aktiviteter. Trioen dokumenterte turen til Big Apple og skrive: «New York City er full av fremmede … Vi er rett bak deg.»

Trilogi slippes i løpet av året

Franchisen er basert på Bryan Bertinos The Strangers (2008). Da var det Liv Tyler og Scott Speedman som hentet hjem ubudne gjester i ekle masker. Den uhyggelige «The Strangers» fikk oppfølgeren «The Strangers: Prey at Night» ti år senere. med Liv Tyler.

«The Strangers» er tilbake – nå som en hel trilogi. Den finske regissøren Renny Harlin (bedre kjent for actionfilmer som Cliffhanger) har filmet tre skrekkfilmer samtidig. Tanken er at alle tre kapitlene skal slippes i løpet av året.

«The Strangers» er tilbake – nå som en hel trilogi som slippes i løpet av året.

«The Strangers: Chapter 1» kommer på kino i USA allerede 17. mai, så. The Strangers: Chapter 1. Filmen følger et ungt par på reise når bilen deres går i stykker i Oregon, og tvinger dem til å overnatte på en bortgjemt Airbnb hvor de blir terrorisert av tre maskerte fremmede.

Kapittel 1 har Riverdales Madeline Petch og Froy Gutierrez i hovedrollene. Det er bare begynnelsen ettersom historien vil fortsette senere i år med kapittel 2 og 3.