Skrekkfilmen «The First Omen» på vei til Disney+

Bare noen uker etter kinopremieren er det klart at «The First Omen» snart slippes på strømming. Disney+ har sikret seg en av årets beste thrillere.

«The First Omen» er den talentfulle Arkasha Stevenson spillefilmdebut. Mesterlig tar hun Ben Jacobys manus til lerretet. Denne prequelen tar oss med til Roma, hvor vi følger en ung amerikansk nonne som avdekker dystre hemmeligheter i et kloster.

«The First Omen» er en prequel til klassikeren «Omen» fra 1976. En ung kvinne blir sendt til Roma for å tjene kirken, men oppdager en mørk hemmelighet som får henne til å stille spørsmål ved sin tro. Nell Tiger Free (fra TV-serien «Servant») har hovedrollen.

Nell Tiger Free leverer filmen en gripende forestilling.

Nell Tiger Free skinner i hovedrollen som Margaret og  leverer filmen en gripende forestilling som holder publikum fengslet fra begynnelse til slutt. Den store stjernen i stykket er imidlertid den nydelige, gotiske regien fra Arkasha Stevenson.

Allerede 30. mai kan du streame filmen på Disney+.