Trailer: Tim Burtons Beetlejuice gjenoppstår etter 36 år

Det kreative geniet Tim Burton ser ut til å ha funnet formen igjen og gjenforenes med Michael Keaton for «Beetlejuice Beetlejuice», den etterlengtede oppfølgeren til kultfilmen fra 1988.

Keaton vender tilbake til sin ikoniske rolle sammen med Winona Ryder som Lydia Deetz og Catherine O’Hara  som Delia Deetz. Nye roller inkluderer Justin Theroux, Monica Bellucci, Willem Dafoe og «Wednesday»-stjernen Jenna Ortega som Lydias datter, Astrid.

I «Beetlejuice Beetlejuice» oppstår em uventet familietragedie og tre generasjoner av Deetz-familien vender hjem til Winter River.

Fortsatt hjemsøkt av Beetlejuice, blir Lydias liv snudd på hodet når hennes opprørske tenåringsdatter, Astrid, oppdager den mystiske modellen av byen på loftet og portalen til etterlivet åpnes ved et uhell. Med problemer som bobler i begge verdener, er det bare et spørsmål om tid før noen sier Beetlejuices navn tre ganger, og den rampete demonen kommer tilbake og slippe løs.

«Beetlejuice Beetlejuice» får norsk premiere 6. september.