Ian McKellen tror Gollum-filmen kan bli hans siste jobb

Det har bare gått en måned siden Warner Bros. avslørte at de jobbet med en ny Ringenes Herre-film. Med Andy Serkis i regissørstolen er studioet klar for Gollum-prequel-filmen på kino innen 2026.

I mai ble det klart at Peter Jackson skal produsere to splitter nye Ringenes Herre-filmer. Den første av disse er «The Hunt for Gollum», der Andy Serkis både skal regissere og gjenta rollen som Gollum. Fran Walsh og Philippa Boysen, som skrev den originale trilogien sammen med Jackson, skal skrive manuset.

Det har naturligvis fått folk til å snakke om noen skuespillere fra de originale filmene – og for hvem det er fornuftig – kunne dukke opp her i sin opprinnelige rolle.

Andy Serkis skal både regissere The Hunt for Gollum og gjenta rollen som Gollum.

Klar for rollen

Under et nylig intervju med den britiske avisen The Times, snakker Sir Ian McKellen kort Gollum og hans sjanser til å komme tilbake som den elskede trollmannen Gandalf. Selv om det er «ingen manus, det er ingen tilbud eller plan», er han mer enn klar for rollen … forutsatt at han faktisk fortsatt er i live når Gollum faktisk går i produksjon.

McKellen fylte 85 i slutten av mai, og og til The Times sier «du er klar over at dette livet ikke fortsetter for alltid.

McKellen fylte 85 i slutten av mai, og Times-intervjuet hans åpner med ham og sier «du er klar over at dette livet ikke fortsetter for alltid. Da den originale trilogien ble filmet, var han i begynnelsen til midten av 60-årene, og han avsluttet Hobbit-trilogien på midten av 70-årene sine. Han fortsetter å få en gode roller på scene og lerret, men han er mer selektiv i hvilke roller han går for i dag. «Når et manus kommer  tenker du:» Dette kan være min siste jobb. Nei. Jeg gjør ikke denne.’”

I neste måned vil McKellen gjenoppta rollen som Magneto i «Deadpool & Wolverine», den andre store filmrollen han ble kjent for på 2000-tallet.