Innspillingen av «A Knight of the Seven Kingdoms» er i gang i Belfast

Produksjonen av den nye HBO Original-serien «A Knight of the Seven Kingdoms» er offisielt i gang i Belfast, Ireland.

Nå deles det første bildet fra innspillingen og flere skuespillere bekreftes til rollebesetningen. Den kommende serien er basert på George R. R. Martins kortroman «The Hedge Knight».

Et århundre før hendelsene i «Game of Thrones» utspiller seg, er to beskjedne helter på vandring gjennom Westeros: en ung og naiv, men modig ridder, Ser Duncan the Tall, og hans lille væpner og følgesvenn, Egg. Historien om de to er satt til en tidsalder hvor Targaryen-slekten fortsatt har grepet om Jerntronen og hvor minnet om den siste dragen ennå ikke er visket bort. Store eventyr, mektige fiender og farlige opplevelser venter når de to usannsynlige og uforlignelige vennene legger ut på sin reise.

Rollebesetningen i A Knight of the Seven Kingdoms inkluderer Peter Claffey som Ser Duncan og Dexter Sol Ansell som Egg, Finn Bennett som Aerion Targaryen, Bertie Carvel som Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford som Tanselle, Daniel Ings som Ser Lyonel Baratheon og Sam Spruell som Maekar Targaryen.

Sarah Adina Smith (Lessons In Chemistry, Hanna, Buster’s Mal Heart) skal regissere tre av de seks episodene i serien. Den tidligere annonserte regissøren og executive produsenten Owen Harris regisserer også tre episoder.

A Knight of the Seven Kingdoms er skrevet og executive produsert av George R.R. Martin og Ira Parker.