Se den første traileren til skrekkfilmen «Nosferatu» med Bill Skarsgård

Bill Skarsgård skremte livskiten ut av folk som klovnen Pennywise i «It»-filmene. Nå kommer han som vampyr i «Nosferatu».

Det er bare å finne fram motgift som hvitløk, hellig vann og krusifiks når filmen får premiere 25. desember. Endelig slippes den første traileren til «Nosferatu», vinterens store gotiske skrekkfilm med Bill Skarsgård i tittelrollen. Ta en titt nedenfor og se selv hvorfor Lily-Rose Depp og Nicholas Hoult er livredde for det som lurer i filmen. skygger.

Eggers har tidligere gitt oss skremmende kinoopplevelser som «The Witch», «The Lighthouse» og «The Northman». Denne gangen er det en nyinnspilling av den 102 år gamle tysk stumfilmklassikeren. En film som igjen hentet mye inspirasjon fra Bram Stokers skrekklassiker «Dracula».

Den offisielle beskrivelsen fra Focus Features: «Robert Eggers’ Nosferatu er en gotisk fortelling om besettelse mellom en hjemsøkt ung kvinne og den skremmende vampyren som er forelsket i henne, og forårsaker ufattelig redsel i kjølvannet.

Teasertraileren avslører ikke Nosferatus ansikt. Skarsgård har jobbet med en operasanger for å senke stemmen for rollen. «Det var som å trylle frem ren ondskap,» sier han til Esquire. «Det tok en stund før jeg ristet av meg demonen som ble tryllet inni meg.»

Eggers lovet også at filmen ville levere skrekk. «Det har ikke vært en gammeldags gotisk film som faktisk er skummel på en stund. Og jeg tror at flertallet av publikum vil finne at denne er den.