Se trailer: Woody Allens nyeste film kommer på kino i sommer

Woody Allens nyeste film «Coup de chance – Et lykketreff», får norsk premiere 2. august.

Dette er den 88 år gamle Woody Allens 50. film som regissør. Film hadde premiere på filmfestivalen i Venezia i september 2023, og publikum elsket den ifølge pressen i festivalbyen.

Med Lou de Laâge og Niels Schneider i hovedrollene tas vi til Paris. Filmen er en lettbeint, men fengslende utforskning av kjærlighet, drap og moralsk kompleksitet med spesielt fokus på utenomekteskapelige affærer. Handlingen kan minne om Allens film «Match Point» fra 2005.

Filmen finner sted blant den sofistikerte overklassen i Paris og følger historien om Fanny, spilt av Lou de Laâge, som er fanget i et nett av kjærlighet og utroskap med uventede konsekvenser. Historien tar mørke vendinger som vil overraske de fleste.

Tittelen illustrerer temaet som gjennomsyrer filmen: spørsmålet om hvor stor rolle flaks spiller i livet.