Trailer: «Twisters» – sommerens store katastrofefilm

«Twisters» ble nettopp presentert på Cineeurope i Barcelona og Hollywood forventer at publikum vil strømme til kinoene for å se den nye katastrofefilmen med Glen Powell.

«Twister» fra 1996 ble en gedigen kassasuksess. I filmen spilte Helen Hunt og Bill Paxton tornadojagende eks-ektefeller som kjemper mot både hverandre og naturkreftene i Oklahoma. Publikum strømmet til for 28 år siden, og nå er tiden inne for en oppfølger.

Denne gangen spiller Glen Powell og Daisy Edgar-Jones hovedrollene. Edgar-Jones portretterer Kate Cooper, en tidligere stormjager som nå studerer stormmønstre fra trygg avstand i New York etter å ha overlevd et ødeleggende møte med en tornado. Hun blir likevel lokket tilbake til stormjagingen av sin venn Javi for å teste et banebrytende nytt sporingssystem. Der møter hun Tyler Owens (spilt av Powell), en karismatisk og hensynsløs SoMe-stjerne som lever av å dokumentere sine farlige stormjagende eventyr.

Når stormsesongen intensiveres, oppstår skremmende fenomener uten sidestykke. Kate, Tyler og teamet deres befinner seg plutselig i veien for flere kraftige stormsystemer som konvergerer mot Oklahoma. De må kjempe for å overleve.