Trailer: Ny sesong med «Tulsa King» og Sylvester Stone kommer til høsten

«Tulsa King» med Oscar-nominerte Sylvester Stallone kommer på SkyShowtime  18. september. Nå er traileren sluppet.

I sesong to fortsetter Dwight (Stallone) og hans mannskap å bygge opp og forsvare sitt voksende imperium i Tulsa, men akkurat når de har fått fotfeste, innser de at de ikke er de eneste som vil gjøre krav på territoriet. Faren truer fra Kansas City-mafiaen og en svært mektig lokal forretningsmann, og Dwight kjemper for å holde sin familie og mannskap trygge samtidig som han holder oversikt over alle sine virksomheter . I tillegg har han fortsatt noe uoppgjort i New York.

«Tulsa King» er en del av Taylor Sheridans voksende portefølje på SkyShowtime, som inkluderer: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, den kommende Landman, den andre sesongen av Lioness, som er under produksjon og alle fem sesongene av Yellowstone.