Kevin Costners «Horizon: An American Saga — Chapter 2» kommer ikke på kino

Kevin Costners «Horizon: An American Saga — Chapter 2» kommer ikke på kino 16. august som planlagt, etter at den første filmen floppet på kino.

Costners Territory Pictures og New Line Cinema har bestemt seg for å utsette utgivelsen for å gi publikum mer tid til å oppdage den første filmen, som har en produksjonskostnad på 100 millioner dollar, melder The Hollywood Reporter.

«Horizon: An American Saga — Chapter 1», som debuterte med skuffende tall sent i juni, vil være tilgjengelig for Premium VOD fra 16. juli. Kinoene vil også fortsatt vise filmen.

«Chapter 1», som varer i tre timer og ett minutt, åpnet med kun 11 millioner dollar og har tjent totalt 22 millioner dollar i USA etter ti dager, samt under 3 millioner dollar internasjonalt. «Chapter 2», som også kostet omtrent 100 millioner dollar å lage, har nå en usikker utgivelsesdato, men kinolansering er fortsatt målet.

Warner Bros. hadde markedsført filmen intensivt, inkludert Costners opptredener på flere plattformer og arrangementer. Costners store investering og forpliktelser, inkludert å forlate TV-serien «Yellowstone», var basert på forventninger om suksess lik serien. Foreløpig er det uklart når oppfølgeren vil bli lansert.