Meryl Streep er klar for sin neste store rolle

Meryl Streep spiller hovedrollen i TV-serier basert på «en av de beste bøkene i det 21. århundre». TV-seriens manus skal skrives av den originale forfatteren Jonathan Franzen.

Ifølge opplysninger til Variety er Meryl Streep klar for sin neste store TV-rolle, som en av hovedpersonene i TV-serieversjonen av Jonathan Franzens bok «The Corrections».

Boken, som ble utgitt i 2001, har gjentatte ganger blitt hyllet som en av de aller beste bøkene i det 21. århundre. Blant annet av Time og The New York Times. Den fokuserer på den dysfunksjonelle Lambert-familien og deres forsøk på å forsone seg mens de møter personlige kriser og dypt forankrede følelsesmessige problemer. Boken veksler mellom perspektivene til de ulike familiemedlemmene.

En film eller TV-serie basert på «The Corrections» har vært i arbeid siden 2001, og mange store skuespillere har tidligere vært knyttet til prosjekter som aldri kom i gang. Foreløpig har ingen strømmetjeneste eller TV-selskap blitt knyttet til det aktuelle prosjektet.