Eldresex-sjokk i Venezia

Gerontophila, av den ikoniske provaktøren Bruce LaBruce, handler om den 18-årige Lake som bryter med sin jevnaldrende jentekjæreste etter at han merker at han tiltrekkes av aldrende menn. Lake begynner å jobbe på et sykehjem hvor han innleder et forhold til den 81-årige Mr. Peabody.

På sykehjemmet opplever Lake at pasientene overmedisineres for at de skal være enklere å hanskes med. Lake lar være å gi Mr. Peabody pillene som har sløvet ham ned og han får igjen livsgnisten.

De to innleder et seksuelt forhold før de sammen rømmer sykehjemmet med kursen mot Stillehavet som den aldrende Mr. Peabody så gjerne vil oppleve. Deres reise tvers over Canada blir også en reise inn i deres egoer og vårt forhold til skjønnhet og kjærlighet.

Bruce LaBruce bryter de fleste tabuer i denne filmen som åpnet sideprogrammet Venice Week.