Lindsay Lohan forsvunnet

I går kveld skulle Lindsay Lohan ha ankommet Venezia for å delta på premieren på Paul Schraders
The Canyons. Hun dukket ikke opp og det var en fortvilt og oppgitt regissør som på dagens pressekonferanse for filmen måtte beklage det inntrufne som nå mest sannsynlig er slutten på Lindsay Lohans filmkarriere:

– Det føles som hun har tatt meg som gissel i seksten måneder. Endelig føler at jeg er en fri mann, sa Paul Schrader på pressekonferansen. Han var for øvrig advart av en rekke filmskapere og produsenter på forhånd at Lindsay Lohan kom til å gjøre filmingen av
The Canyons til et helvete for ham.

På spørsmål fra pressen om hvordan han ville beskrive Lindsay Lohan svarte Paul Schrader at han ikke kunne beskrive henne som privatperson, men kun som skuespillerinne:

– Hun er en veldig begavet person – og totalt uberegnelig!

Avlysning

Lindsay Lohans forsvinning har satt grå hår hos flere – ikke minst PR-folkene. Cinema hadde avtalt intervju med Lindsay Lohan. Kvart på fem i dag tidlig kom denne mailen:

Hello, 

Due to last minute changes in talent participation, Voltage Pictures is unfortunately are no longer able to host the press junket for The Canyons in Venice. I am so sorry for any inconvenience this has caused and I wish there was more I could do. I apologize for the late notice. 

 

Warm regards, 

Katie Katz