Se teaseren for «The Day of the Jackal»

SkyShowtine har sluppet en teaser for «The Day of the Jackal», en 10-delt serie med Eddie Redmayne i hovedrollen som vil ha premiere 6. desember.

Redmayne spiller sammen med Lashana Lynch og Úrsula Corberó i serien, som beskrives som en moderne nyinnspilling av Frederick Forsyths roman fra 1971 og påfølgende filminnspilling.

Sjakalen (Eddie Redmayne), livnærer seg ved å utføre drap for høyest mulig betaling. Men etter sitt siste drap møter han sin likemann i en utholdende britisk etterretningsoffiser (Lashana Lynch) som begynner å spore opp Sjakalen i en intens katt-og-mus-jakt som etterlater seg ødeleggelse i sitt kjølvann over hele Europa.

Money Heist-stjernen Corberó spiller Nuria, en person i hjertet av Sjakalens personlige liv, uvitende om hvem han egentlig er.

1973-filmatiseringen «Sjakalen» (The Day of the Jackal) er regissert av Fred Zinnemann. Filmen handler om en beryktet leiemorder som skal drepe Frankrikes president på vegne av en terrororganisasjon. Hovedrollene er spilt av Edward Fox og Michael Lonsdale.