Donnie Yen som den blinde leiemorderen Caine i «John Wick: Chapter 4».

Ny «John Wick»-spin-off på gang

Filmselskapet Lionsgate melder at nok en spin-off-film i «John Wick»-serien er på vei og at den skal handle om den blinde leiemorderen Caine fra «John Wick: Chapter 4».

Deadline skriver at den nye filmen vil finne sted etter hendelsene i «John Wick: Chapter 4» og vil bli skrevet av Robert Askins som tidligere har skrevet for Netflix «The Umbrella Academy». Innspillingen starter neste år i Hong Kong.

Caine, som raskt ble en favorittkarakter blant «John Wick»-fans, skal igjen spilles av kampsportlegenden Donnie Yen, som fyller respektable 61 år denne sommeren.

Fra før har «John Wick»-serien også fått spin-off-miniserien «he Continental: From The World of John Wick» og 6. juni 2025 er det planlagt premiere på «John Wick Presents: Ballerina» med Ana de Armas i hovedrollen.