«Terrifier 3» – får norsk premiere på Ramaskrik

Terrifier 3 får sin norske premiere på Ramaskrik filmfestival 17.-20. oktober. Tre uker før kinopremieren kan du få julestemning med Art the Clown på skrekkfilmfestivalen på Oppdal.

Terrifier 2 ble den store horror-snakkisen høsten 2022, og mange utfordret seg selv med et kinobesøk for å møte den onde klovnen.

En ny horror-sensasjon på vei

Nå lanseres nummer tre på kino i Norge i november, men allerede tre uker før den offisielle kinopremieren får du den aller første muligheten til å se filmen under Ramaskrik, sier festivalsjef Morten Haagensen.

Den første filmen ble aldri sluppet på kino, men fikk en renessanse da oppfølgeren suste inn i folks bevissthet for to år siden. Sjelden har vi sett en ondere klovn enn Art the Clown, og en kult-franchise var født.

Ramaskrik er en premierefestival for ny skrekk fra hele verden, og dette er nok en av de filmene folk er mest nysgjerrige på denne høsten. Terrifier 3 er en av over 30 spillefilmer du kan se i Oppdal kulturhus 17.-20. oktober.

Art the Clown vender tilbake med blodig julestemning

Akkurat da innbyggerne i Miles County trodde de kunne sove trygt i sengene sine igjen, skjer det utenkelige: Art the Clown er tilbake, og denne gangen mener han det! «You better not shout, you better not cry…» Endelig er det jul! Art the Clown er tilbake!

Det er jul, og alle gleder seg til å tilbringe en hyggelig ferie med familien i trygge omgivelser. Det er imidlertid ett unntak: enhver horrorfans nye favorittklovn, Art, har helt andre planer for den fredelige juletiden. Art er tilbake, og han er enda mer ondskapsfull, blodtørstig og oppfinnsom enn noen gang før!

Terrifier 2 tok verden med storm og sendte sjokkbølger verden rundt. Denne gangen tar regissør Damien Leone Terrifier 3 til nye høyder og serverer oss tidenes blodigste jul.

Ramaskrik arrangeres for 14. gang denne høsten og vil presentere sitt fulle program rundt 20. september. Det er allerede klart at regissør Rob Savage (Host, The Boogeyman) vil besøke festivalen, samt at regissør Alexandre O. Philippe kommer på besøk for å vise sin Venezia-aktuelle dokumentar Chain Reactions om Motorsagmassakren.