Trailer: Se Tobias Santelmann og Odin Waage som brødrene Havnaa

Tobias Santelmann og Odin Waage spiller brødrene Erling og Magne Havnaa i storfilmen «Team Havnaa», som har premiere 1. juledag. Den ene ble verdensmester i boksing, mens den andre ble kjent som Sleggemannen under NOKAS-ranet.

Filmen baserer seg på livet til de to brødrene, og vi følger yngstebror Magnes kamp om å nå sitt usannsynlige mål: å bli den første norske verdensmesteren i profesjonell boksing. Storebror Erling legger egne ambisjoner til side for å gi alt som Magnes støttespiller. Men skjebnen ville det likevel slik at Erling også ender opp i historiebøkene – som deltager i norgeshistoriens største ran.

– Det er veldig moro å endelig kunne vise teaseren til «Team Havnaa». Å lage filmen har vært like spennende og fantastisk som det har vært krevende. Å få til knallgod boksing krever veldig mye, men det har også den store og dramatiske fortellingen om disse brødrene gjort. Heldigvis har jeg fått jobbe med to ekstremt dedikerte skuespillere, Tobias Santelmann og Odin Waage, som virkelig har gitt alt for både filmen og karakterene de spiller, sier regissør Bård Breien.

Erling Havnå spilles av Tobias Santelmann. Santelmann fikk for alvor sitt gjennombrudd med «Kon-Tiki» i 2012 og har senere vært å se i en rekke filmer og TV-serier, som Exit, Atlantic Crossing, Ut og stjæle hester, Mordene i Kongo, og Konvoi.

Stjerneskuddet Odin Waage har rollen som Magne Havnaa. Waage er først og fremst kjent fra den prisbelønte og suksessrike dramaserien Rådebank. Han har også medvirket i flere andre TV-serier, som Basic Bitch, Øyevitne og Julestjerna. Dette er Waages første store spillefilm.