Klart for «Troll 2» med Roar Uthaug som regissør

Netflix bekrefter oppfølgeren til Troll. Roar Uthaug kommer tilbake med et nytt episk troll-eventyr.

ROLL2 gjenforener det kreative teamet bak den første filmen. Den internasjonale anerkjente regissøren Roar Uthaug, manusforfatteren Espen Aukan, sammen med produsentene Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud fra Motion Blur.

Roar Uthaug skal nå lage Troll 2 for Netflix sammen med produsentene Kristian Strand Sinkerud (til venstre) og Espen Horn (til høyre). Foto: Lasse Nyhaugen/Netflix

– Å lage TROLL var en livslang drøm som gikk i oppfyllelse, og hvordan den norske filmen har blitt mottatt rundt om i verden har vært utrolig. Jeg er utrolig glad for at vi nå får begi oss ut på neste del av dette fantastiske eventyret, sier regissør Roar Uthaug.

Det er planlagt at produksjonen av Troll 2 skal starte i 2024.

Troll hadde verdenspremiere på Netflix i 2022 og ble raskt den mest populære ikke-engelske filmen noensinne på Netflix. Den norske action-eventyrfilmen var også blant topp ti i 93 land, inkludert på førsteplass i Norge, USA og Storbritannia.