Max har sluppet teaser med kommende høydepunkter

De første klippene av «The White Lotus» sesong 3 og ny «Game of Thrones» spin-off er sluppet i en ny teaser fra Max– begge planlagt for 2025.

Max har nettopp gitt oss en smakebit på to av sine mest etterlengtede serier for 2025 – den tredje sesongen av The White Lotus og den nye Game of Thrones spin-offen A Knight of the Seven Kingdoms. Forbered deg på å reise tilbake til både et solfylt Thailand og det dramatiske Westeros, hvor spennende nye kapitler venter.

Traileren ga oss et glimt av kommende sesonger av Industry, The Gilded Age og The Last of Us sesong 2, men det var forhåndsvisningene av to av 2025s mest etterlengtede serier som stjal showet: The White Lotus sesong 3 og A Knight of the Seven Kingdoms.

Ma xhar sluppet den første teaseren for A Knight of the Seven Kingdoms sammen med flere andre etterlengtede serier.

Farlig idyll

Den tredje sesongen av The White Lotus tar oss med til Thailand, og i den korte smakebiten ser det ut som om vi får et nytt solfylt paradis – slik det ofte gjør før ting begynner å gå galt i serien.

Traileren starter med en smilende Belinda (Natasha Rothwell) som tar av seg solbrillene i hotellobbyen, tydelig glad for å se noen.Nyheten om Rothwells retur kom som en hyggelig overraskelse for fansen, ettersom hennes karakter i sesong 1 etterlot seg en uavklart skjebne som spa-manager.

I klippet fra sesong 3 ser vi den nye gruppen feriegjester ankomme resortet, alle tydelig fornøyde med å være der.

Vi får et glimt av Jason Isaacs, Parker Posey, Patrick Schwarzenegger, Sam Nivola og Sarah Catherine Hook som ankommer sammen, før scenen skifter til en samtale ved bassengkanten mellom Poseys karakter, Leslie Bibb og Michelle Monaghan.

Posey sier til de andre kvinnene: «Det som skjer i Thailand, blir i Thailand». Men hva er det som egentlig kommer til å skje i dette tilsynelatende idylliske feriestedet?