Se trailer nå: «Milliardærøya» høstens store norske Netflix-serie

«Milliardærøya» er høstens store norske originalserie på Netflix – skapt av folkene bak «Lillyhammer». 

Milliardærøya lanseres globalt på Netflix den 12. september. For 12 år siden lanserte Netflix sin aller første originalserie noensinne, Lilyhammer, skapt av Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin. Serien markerte første gang Netflix strømmet en tittel på tvers av flere land og språk.

Satire om laksebaroner

Denne høsten er Lillyhammer-skaperne gjenforent med Netflix på den nye norske dramakomedie Milliardærøya. Serien er spilt inn på Frøya i Trøndelag, og skildrer Norges mye omtalte oppdrettsnæring på en ny og humoristisk måte.

Trine Wiggen spiller hovedrollen som den nådeløse eieren av et norsk oppdrettsselskap som planlegger å kjøpe opp sin lokale rival for å bli verdens største lakseprodusent. Milliardærøya lanseres globalt på Netflix den 12. september.

Fargerike karakterer

Anne Bjørnstad & Eilif Skodvin, serieskapere:

– Det er fantastisk å være tilbake på Netflix med denne serien, som tar for seg en av de nyere skapningene i Kyst-Norge, nemlig laksemilliardæren. Oppdrettsnæringa har gjort mange nordmenn rike, og er også en gavepakke for oss som liker fargerike karakterer og spennende historier. Vi gleder oss til å dele Milliardærøya med publikum.”

I hovedrollene møter vi blant annet Trine Wiggen, Bjarne Brøndbo, Ragne Grande, Svein Roger Karlsen, Kåre Conradi, Oddgeir Thune, Axel Bøyum, Manish Sharma, Frank Kjosås og Bjørn Sundquist.