‹‹Død snø 2›› til Sundance

Filmfestivalen i Park City er den største filmfestivalen i USA, og regnes som den viktigste i verden for uavhengig film. Regissører som Steven Soderbergh, Kevin Smith (Clerks), Robert Rodriguez og ikke minst Quentin Tarantino har alle hatt sine gjennombrudd her. Festivalen er også kjent for sin beskytter og grunnlegger Robert Redford som hvert år inviterer alle regissørene til brunch.

– Det er utrolig gøy å bli tatt ut på ny til Sundance! Vi var der i 2009 med den første Død Snø-filmen og hadde en fantastisk opplevelse! At de velger oss ut også med oppfølgeren er enda morsommere, det må bety de liker hvordan vi har oppgradert universet i den nye filmen og forhåpentligvis at de likte ha oss på besøk forrige gang.» sier en begeistret Tommy Wirkola .

Adam Montgomery ved The Sundance Institute har vært med på å velge ut filmen for festivalen, og beskriver den på følgende måte «
Dead Snow 2 picks up immediately where the original left off, leaving a bloody trail of intestines in its wake – exactly the sequel we’ve spent the last five years hoping for!». Montgomery så en uferdig versjon av filmen for en drøy måned siden, og var rask med å si at han ønsket filmen.

Festivalen finner sted i Utah, USA, mellom 16. og 26. januar 2014.