Tarantino lager film med Brad Pitt og Leonardo DiCaprio

Handlingen i 
Once Upon A Time In Hollywood finner sted i Los Angeles i 1969, på høyden av hippy Hollywood.

Filmen fokuserer på to hovedkarakterer; Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), tidligere stjerne i en western-tvserie, og hans stuntmann Cliff Booth (Brad Pitt). Begge sliter i et Hollywood de ikke gjenkjenner lenger. Men Rick har en veldig kjent nabo  … Sharon Tate. «

Sharon Tate, kona til regissør Roman Polanski, ble sammen med fire andre – Jay Sebring, Abigail Folger, Steven Parent og Voyteck Frykowski  brutalt drept av Manson-familien den 9. august 1969 på sitt hjem i Benedict Canyon, Los Angeles. På tidspunktet for hennes død var Tate åtte måneder gravid.

Mest sannsynlig får
I, Tonya -stjernen Margot Robbie rollen som SharonTate. Tarantino jobbet tidligere med Pitt på
Inglourious Basterds og DiCaprio på
Django Unchained.

Once Upon A Time In Hollywood  får verdenspremiere
9. august 2019.