«Heimebane» blir fransk

Heimebane har vært en av årets store tv-suksesser her hjemme i år med over 850.000 seere i snitt på hver av de ti episodene og nå får suksessen den en fransk tvilling.
Heimebane er skapt av Johan Fasting for Motlys og NRK og har Ane Dahl Torp i hovedrollen.

Charlotte Toledano-Detaille, ansvarlig for innholdsutvikling i Lagardère Studios, sier: «Vi ble forelsket i serien da den ble lansert for to år siden, og har jaktet det siden da. Sammen med GMT Productions er vi veldig stolte av å få laget vår versjon av denne serien som gir et svært innsiktsfullt bilde av en kvinne som finner seg i en mannsverden. «

Heimebane ble internasjonalt lansert lanserte på Berlinale Series i februar, og har reist til flere TV drama markeder og festivaler, inkludert Series Mania og La Rochelle i Frankrike. Heimebane har fått  tre norske Gullrutenpriser, inkludert Beste TV drama.

Sesong 2 får premiere på NRK i februar 2019.