Teaser: «Red Dot» – den første svenske Netflix-filmen

Gjør deg klar for Netflix sin første svenske film. Red Dot er en actionthriller, med handlingen lagt til de svenske fjellene, som følger David og Nadja – et gift par i slutten av 20-årene som har sliter iekteskapet.

Når Nadja blir gravid, prøver de å gjenopplive forholdet og bestemmer seg for å reise til de storslåtte vidder i Nord-Sverige for en skitur. Men etter det som startet som en krangel med to lokale jegere, blir deres romantiske tur sakte til et mareritt. Snart dukker det opp en rød laserprikk i teltet deres, og de blir raskt tvunget til å flykte ut i den kalde, skremende villmarken.

Helt isolert i fjellet forfølges de nå av hensynsløse skyttere. I mellomtiden, under denne sadistiske jakten, kommer parets fortid også tilbake for å hjemsøke dem.

Red Dot er regissert av Alain Darborg som også er manusforfatter sammen med Per Dickson.

Nanna Blondell og Anastasios Soulis har hovedrollene. I andre roller finner vi Tomas Bergström, Kalled Mustonen, Johannes Bah Kuhnke, Thomas Hanzon og Anna Azcárate.

Red Dot får premiere på Netflix 11. februar.