Trailerpremiere: Verdens skjebne står på spill i «Oppenheimer»

En ny trailer er sluppet for Christopher Nolans store sommerthriller om atombombens far.

I en kinosommer fylt med superhelter og actionfylte oppfølgere, står «Oppenheimer» virkelig ut som noe ekstra.

Hvordan bygde USA den første atombomben? Det er en ladet periode i verdenshistorien vi skal få oppleve i sommerens dramatiske thriller «Oppenheimer». Verdens skjebne står bokstavelig talt på spill mens Cillian Murphys nervøse finger skjelver over avtrykkerknappen til atombomben – «risikoen er nesten null» sier han, noe som ikke akkurat beroliger general Leslie Groves Jr, spilt av Matt Damon.

For Murphy, som har hatt biroller i flere av Christopher Nolans filmer, ble rollen som teoretisk fysiker J. Robert Oppenheimer noe han «desperat ønsket:»

– Jeg har alltid sagt det privat og offentlig, at hvis Chris vil ha meg til en film og jeg er tilgjengelig, så kommer jeg. Jeg bryr meg ikke om hvor stor rollen er. Men egentlig var jeg desperat etter å spille hovedrollen i en av filmene hans, sier skuespilleren i et nytt intervju.

Sjekk ut den nye traileren her: