Jack Black og Paul Rudd møter «Anaconda» på nytt

Skrekkfilmen fra 1997 får en nyinnspilling med en komisk meta-touch. Paul Rudd og Jack Black er klare for en ny tolkning av den klassiske skrekkfilmen «Anaconda», som opprinnelig ble utgitt i 1997.

I originalfilmen følger vi et dokumentarfilmteam som legger ut på en ekspedisjon gjennom Amazonas. Underveis støter de på en strandet og besatt jeger, spilt av Jon Voight, som er på jakt etter en legendarisk og enorm slange.

Slangen, som er like fryktinngytende som den er gigantisk, forvandler deres reise til en dødelig kamp for overlevelse. Jegeren avleder filmskapernes ekspedisjon til å bli en del av hans egen farlige søken etter den morderiske vannboaen.

1997- utgaven av Anaconda ble en megasuksess på kino.

En ny vri med komisk meta-lag

I den nye versjonen av «Anaconda» blir historien fortalt med et nytt perspektiv. Denne gangen følger vi en vennegjeng som befinner seg i midtlivskrise. De bestemmer seg for å lage en nyinnspilling av sin favorittfilm fra ungdommen og legger ut på en reise til regnskogen. Det som skulle være en harmløs filmopplevelse, utvikler seg raskt til en kamp for livet, med den samme dødbringende slangen fra originalen som deres største trussel.

Ifølge kilder fra The Hollywood Reporter skal Jack Black spille en bryllupsvideograf med drømmer om å bli regissør, mens Paul Rudd vil ta rollen som en pensjonert skuespiller. Det er imidlertid spekulasjoner om at rollene kan bli byttet om.

En mer komedieorientert tilnærming

Deadline rapporterer at denne filmen ikke er en direkte nyinnspilling, men snarere en ny historie som fortsatt sentrerer seg rundt den samme fryktinngytende slangen. Filmen vil lene seg mer mot komedie, noe som passer både Jack Black og Paul Rudd perfekt.

Regien er ved Tom Gormican, kjent for metakomedien «The Unbearable Weight of Massive Talent», som lekte med Nicolas Cages image og karriere.