Greit nok

Filmen holder seg til oppskriften som har gitt penger i kassa fire ganger tidligere, men noe har forandret deg;  Anna Faris bestemte seg for ikke å være med denne gangen. I stedet har Ashely Tishdale overtatt hennes plass. Hun opplever plutselig å bli stående som stemor til tre ufordragelige barn som er reddet fra villmarka etter å ha vært kidnappet. De har vært borte fra folk så lenge at de beter seg som smådjeveler – påvirket av spøkelset som stakk av med dem.

Manusforfatteren har stjålet friskt fra andre filmer. Her er referanser til en rekke filmer – ikke minst til Jessica Chastains horrofilm
Mama, Black Swan, The Evil Dead og
Rice of the Planet of the Apes.
Scary Movie 5 vil garantert ikke gå inn som et mesterverk i filmhistorien, men den har absolutt sine gode stunder. Høydepunktet er sekvensen før selve filmen begynner, med Charlie Sheen og Lindsay Lohan som spiller på deres eget tabloide image om fyll, sex, bilkrasj også videre i en scene som foregår i ADHD-fart. Etter denne scenen og over i selv filmen går det nedover med opplevelsene – men ikke verre enn at du helt klart kan bruke nitti minutter sammen med
Scary Movie 5, hvis du har tid til overs.