Tidenes beste dokumentaråpning

Marcus & Martinus sammen om drømmen er også den første norske filmen som klarer å innta 1.plassen på kinotoppen i både Norge og Sverige samtidig. Deres suksess synes å være ustoppelig. Nå fyller fansen også kinoene i Norge og Sverige.

Filmen den største åpningen av en dokumentar, uansett nasjonalitet, på kino noensinne. Den helaftens dokumentaren om tenåringsidolene, og Skandinavias største popstjerner, gikk rett til topps på kinotoppen. Inkludert forhåndsvisninger har nærmere 80.000 allerede fått med seg filmen på kino i Norge.

Regissør Daniel Fahre og produsent Tom Marius Kittilsen er også strålende fornøyde: «Marcus & Martinus slutter ikke å forbløffe oss! Vi hadde ikke i vår villeste fantasi forestilt oss at vi skulle ende opp på kino når vi startet arbeidet med denne filmen for over to år siden, sier filmskaperne som nå spent venter på kommende helg og premiere i Danmark og Finland.