(BERLIN) Innspillingen av Miguel de Cervantes´ legendariske roman har vært noe Terry Gilliam har jobbet med i årevis, men innspillingen har en rekke ganger strandet grunnet manglende finansiering.

– Vi skulle egentlig ha begynt filmingen i oktober, men det skortet nok en gang på pengene. Nå har Terry Gilliam fått restfinansieringen på plass, sier den svenske stjernen som skal spille mot Olga Korylenko, Adam Driver og Michael Palin i filmen. Innspillingen av
Don Quixote vil foregå i Spania og Portugal.

Stellan Skarsgård kan ellers fortelle at Hans Petter Moland snart skal til med innspillingen av
Hard Powder, den amerikanske remaken av
Kraftidioten hvor Liam Neesom har hans rolle. Handlingen er flyttet fra det norske høyefjellet til Rocky Mountains.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen