Fikk 1500 ganger mer for samme jobb

Etter at Kevin Spacey ble klippet ut av Ridley Scotts film
All the Money in the World ble flere scener spilt inn på nytt. For de ekstra filmdagene mottok Mark Wahlberg 1,5 millioner dollar – mens motspiller Michelle Williams måtte nøye seg med under 1000 dollar.

Kevin Spacey ble i fjor høst anklaget for seksuell trakassering med det resultat at han ble fjernet fra Ridley Scotts kommende storfilm

All the Money in the World
og ble erstattet av Christopher Plummer.

I et intervju med The Guardian fortalte Scott da at alle aktører som er involvert var enige om  å jobbe gratis med de nye opptakene, noe som nå bestrides av USA Today.

Kilder med kjennskap til innspillingen forteller til nettstedet at Mark Wahlberg skal ha mottatt 1,5 millioner amerikanske dollar for jobben – mens hans kvinnelige kollega Michelle Williams fikk mindre enn 1000 dollar for sin innsats.

Ifølge magasinet Forbes var Mark Wahlberg fjorårets best betalte skuespiller med en inntekt på 68 millioner dollar før skatt.

Michelle Williams har tidligere fortalt USA Today at hun var villig til å gjøre alt for at filmen skulle bli ferdig:

– Jeg sa at jeg var forberedt på å være på innspillingen så lenge det var nødvendig for å ferdigstille filmen. De kunne få min lønn, min ferie – hva de ønsket – fordi jeg virkelig satte pris på at de gjorde denne innsatsen.