I høst gikk den svenske film Quick på kino – fortellingen om Thomas Quick som innrømmet 39 drap som var løgn.Nå er tiden inne for en lignende, men enda verre historie. Henry Lee Lucas innrømmet 600 drap.

Den bisarre historien om dagdriveren Henry Lee Lucas er nå blitt Netflix-dokumentar.

Lucas ble dømt for drap på moren sin i 1960 og drapet på to andre i 1983. Han steg til beryktelse som seriemorder steg skyene etter at han tilsto rundt 600 andre drap etter sin domfellelse. Dokumentarfilmskaperne Robert Kenner (Food Inc.) og Taki Oldham prøver å finne ut hva som fikk Lucas til å innrømme alle disse drapene.

Sjekk traileren til Netflixs nye ekte krimserie The Confession Killer som får strømmepremiere 6. desember.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen