Quentin Tarantino velger favorittfilmene sine i 2019

Stephen King-skrekkfilmen Doctor Sleep i regi av Mike Flanagan er en av Tarantinos favoritter fra 2019.

Vi vet allerede at Crawl er en av Taranintos favorittfilmer i år. Regissøren hyllet Alexandre Ajas alligatorskrekk for en måned siden og kalte det «imponerende». Å se Scorsese blant favorittene sine er ikke overraskende, men det er desto mer overraskende med Doctor Sleep som ikke klarte å trekke kinopublikum i høst.

Men året er ikke over ennå, og to nye filmer har dukket opp på Tarantinos radar. I følge en tweet fra AwardsAce.com er både Scorseses The Irishman og oppfølgeren til Stephen Kings The Shining på hans toppliste for 2019:

1. The Irishman
2. Crawl
3. Doctor Sleep

Quentin Tarantinos egen Once Upon a Time in Hollywood topper mange lister, nå som kritikere og filmelskere begynner å oppsummere filmårets høydepunkter.