En oppfølger til «The Old Guard»er allerede planlagt

Atomic Blonde 2 kan snart også havne på Netflix, ifølge Charlize Theron. I The Old Guard får Charlize Theron nok en gang vise frem sine actionferdigheter. Og det blir flere, det venter oppfølgere både av den og Atomic Blonde fra 2017.

Theron forteller i et nytt intervju med Total film at Netflix-filmregissøren er tagget på Atomic Blonde 2:

– Vi tok Atomic Blonde 2 til dem og Scott Stuber var virkelig interessert. Vi snakket lenge om filmen, og vi er i ferd med å skrive manuset til den akkurat nå. Når det gjelder retningen, er det en karakter som ikke avslørte så mye om seg selv. Så jeg føler at det er rikelig med potensiale.

Skuespilleren nevner også at The Old Guard 2 har blitt diskutert som en mulighet. Regissør Gina Prince-Bythewood har mer informasjon om oppfølgeren, som blant annet er ment å spinne på filmens overraskende sluttscener:

– Den vil være basert på den grafiske romanen. Quynh har dukket opp igjen, og det vil selvfølgelig skape noen problemer. Men det er også en veldig jordnær historie som tar for seg reelle spørsmål i denne verden. Nok en gang er det skurker som ikke er udødelige, noe som skaper en kul balanse, sier regissøren.

Så, Therons Andy kontra Veronica Ngs Quynh og en haug med andre skurker? Høres ut som en oppskrift på en actionfylt oppfølger.