Hvis du ikke allerede visste det, har Mickey Rourke og Robert De Niro visstnok hatt en 30 år lang feide med hverandre. Det startet først på settet til Angel Heart i 1987.

Der skal angivelig Robert De Niro ha sagt til Mickey Rourke: «Jeg synes det er bedre hvis vi ikke snakker sammen.» Feiden har ikke stoppet siden, og nå koker det over igjen

Mickey Rourke tok nylig til sosiale medier. I et nå slettet Instagram-innlegg beskylder han Robert De Niro for å si at Rourke var en løgner. Her Mickey Rourkes egne ord:
«En venn av meg fortalte meg nylig at du for noen måneder tilbake siteres for å si til avisene “Mickey Rourke er en løgner som prater alle slags dritt”. Hør Mr.Tough Guy i filmene, du er den første personen som noensinne har kalt meg en løgner, og det var i en avis. La meg fortelle deg noe, din drittsekk, når jeg ser deg, sverger jeg til Gud på min bestemor, på broren min og alle hundene mine, jeg skal gjøre deg 100% pinlig for deg.»

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen