Mickey Rourke gjenopptar feide med Robert De Niro

Hvis du ikke allerede visste det, har Mickey Rourke og Robert De Niro visstnok hatt en 30 år lang feide med hverandre. Det startet først på settet til Angel Heart i 1987.

Der skal angivelig Robert De Niro ha sagt til Mickey Rourke: «Jeg synes det er bedre hvis vi ikke snakker sammen.» Feiden har ikke stoppet siden, og nå koker det over igjen

Mickey Rourke tok nylig til sosiale medier. I et nå slettet Instagram-innlegg beskylder han Robert De Niro for å si at Rourke var en løgner. Her Mickey Rourkes egne ord:
«En venn av meg fortalte meg nylig at du for noen måneder tilbake siteres for å si til avisene “Mickey Rourke er en løgner som prater alle slags dritt”. Hør Mr.Tough Guy i filmene, du er den første personen som noensinne har kalt meg en løgner, og det var i en avis. La meg fortelle deg noe, din drittsekk, når jeg ser deg, sverger jeg til Gud på min bestemor, på broren min og alle hundene mine, jeg skal gjøre deg 100% pinlig for deg.»