Nye muligheter med fotballstreaming

Streaming har tatt verden med storm, og utnyttes på de fleste områder i dag. Også fotballverdenen har fått øynene opp for hvor verdifull denne teknologien kan være, både for seerne og arrangørene.

Hvorfor er streaming så populært?

De aller fleste benytter seg av minst én streamingtjeneste jevnlig. Sjansen er stor for at du lytter til musikk på Spotify, ser videoklipp på YouTube, har seriemaraton på en av de mange strømmetjenestene eller følger med på sportsarrangementer via direktestreaming. Det er flere grunner til at streaming er blitt en favoritt. I tillegg til å gjerne være et langt rimeligere alternativ enn for eksempel TV-pakker, er det reklamefritt dersom du betaler for tjenesten (mange har gratisvarianter mot at du må finne deg i reklamepauser). Den største fordelen er kanskje at du kan streame så å si hvor som helst så lenge du har en mobil enhet og internettilgang.

Hvor kan jeg streame fotball?

Det dukker stadig opp nye plattformer som tilbyr streaming av sport, og fotball er ikke overraskende en av sportsgrenene det satses størst på. Det kan være vanskelig å vite hvor man kan gå for å finne ut hvor ulike kamper vises, og da er sider som Kampguiden et nyttig hjelpemiddel. Det er likevel ikke alt som dekkes på disse sidene, for eksempel hvilke spillselskaper som tilbyr live streaming. Det er nemlig en tjeneste som de fleste spillselskaper tilbyr i større eller mindre grad, og de har selvfølgelig rettighetene i orden for å vise kampene. Unibet er et av selskapene som satser stort på live streaming av kamper via tjenesten «Unibet-TV», og fordi fotball kanskje er sporten de satser sterkest på, har de sikret seg svært gode rettigheter på fotballstreaming. Du kan lese mer om spillselskapet i denne Unibet omtalen for å finne ut mer om Unibet sin omfattende Sportsbook og Unibet TV. De fleste spillselskaper har et godt utvalg av kamper og ligaer å velge mellom, da det gjerne kombineres med muligheten til å spille på live odds. Spillselskaper som Unibet gir deg dessuten ofte muligheten til å streame «gratis» dersom du har et aktivt spill eller positiv saldo på kontoen din.

Hvorfor streame kamper?

Streaming gjør fotballen mer tilgjengelig for et bredere publikum, og inkluderer flere mindre kamper og ligaer som normalt ikke ville blitt prioritert for TV-sendinger. De mest ihuga fotballsupporterne har som regel de mest omfattende sportspakkene for TV-en, og reiser gjerne på alt de kan av kamper. Det skal likevel godt gjøres å få med seg alt man vil. Det er heller ikke alle som har luksusen av å kunne reise land og strand rundt for å se på fotball, eller føler at de kan rettferdiggjøre det å betale dyre dommer for grandiose TV-pakker. Med streaming slipper du å forplikte deg til unødvendig store pakker, i stedet kan du strømme akkurat de kampene du ønsker. I tillegg til å være særdeles praktisk for dem som ikke kan reise på kamper eller vil betale tusenvis av kroner for TV-pakker, er det også en god løsning for arrangørene å få kampene ut til et større publikum på. Når det er tynt i rekkene på tribunen, kan streaming være en utmerket måte å sikre inntekter på.