Marvel Studios' AVENGERS: INFINITY WAR..L to R: War Machine (Don Cheadle), Winter Soldier/Bucky Barnes (Sebastian Stan), Black Widow/Natasha Romanoff (Scarlet Johansson), Captain America/Steve Rogers (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Okoye (Danai Gurira), Falcon (Anthony Mackie) and Black Panther/T'Challa (Chadwick Boseman)..Photo: Film Frame..©Marvel Studios 2018

Beste filmer denne helgen

Leter du etter noe å se denne helgen? Sjekk ut listen vår over de beste filmene på kino for øyeblikket! Vi har en flott blanding av sjangre og stiler å velge mellom, så det er noe for enhver smak. 

Enten du er interessert i dramaer, komedier eller actionfilmer, har vi dekket deg. Så ta deg litt popcorn og nyt en kveld på kino. Kanskje skal du også se filmene hjemme, så du kan nyte de beste casino på nett mens du ser filmen? Hvem liker vel ikke å slappe av med litt god underholdning i helgen. 

Avengers: Infinity War

Avengers er en filmserie som har blitt kjent for mange. Hvis du aldri har sett en Avengers-film, er dette din sjanse til å se hva hypen handler om. Denne filmen har en kritikervurdering på 96 % på Rotten Tomatoes.

The Rider

Denne filmen forteller historien om Brady, en ung cowboy som pådrar seg en nesten dødelig hodeskade mens bronkobust. Når han prøver å gå tilbake til sin tidligere livsstil, finner Brady ut at kroppen og sinnet hans ikke er opp til utfordringen. The Rider har en kritikervurdering på 99% på Rotten Tomatoes.

Ready Player One

I denne filmen satt i 2045 er verden et dystert og skummelt sted. Den eneste flukten er den virtuelle verdenen til OASIS, der folk kan være hvem de vil og gjøre hva de vil. Når skaperen av OASIS dør, etterlater han en utfordring for alle som ønsker å arve formuen hans: Finn påskeegget gjemt inne i OASIS. Ready Player One har en kritikervurdering på 71 % på Rotten Tomatoes.

 

You Were Never Really Here

Denne thrilleren forteller historien om Joe, en krigsveteran som lider av PTSD. Han lever av å finne savnede barn for velstående kunder, men hans siste jobb går fryktelig galt. You Were Never Really Here har en kritikervurdering på 93 % på Rotten Tomatoes.

Black Panther

Denne filmen forteller historien om T’Challa, kongen av Wakanda, og hans kamp for å beskytte landet og dets folk mot fiender både gamle og nye. Black Panther har en kritikervurdering på 97 % på Rotten Tomatoes.

Pacific Rim: Uprising

I denne actionfilmen må menneskeheten kjempe for å overleve mot angrepet av gigantiske monstre kjent som Kaiju. For å gjøre dette bygger de massive roboter kalt Jaegers for å bekjempe dem. Pacific Rim: Uprising har en kritikervurdering på 41 % på Rotten Tomatoes.

A Quiet Place

Denne skrekkfilmen forteller historien om en familie som må leve i stillhet for å unngå å bli drept av monstre som jakter på lyd. A Quiet Place har en kritikervurdering på 95% på Rotten Tomatoes.