Razzie-gallaen angrer – trekker tilbake Bruce Willis’ pris

Actionstjernen mottok en pris for dårligste prestasjon under Razzie Awards. Nå trekker Razzie Awards prisen tilbake. 

Golden Raspberry Awards, bedre kjent som Razzie-gallaen, har bestemt seg for å tilbakekalle Bruce Willis-prisen som ble gitt til ham.

Willis ble nominert i en egen kategori (Worst Performance by Bruce Willis in a 2021 Movie) på grunn av åtte action- og sci-fi-filmer som gikk rett til strømming i fjor. Til slutt «vant» han med filmen «Cosmic Sin», som kan skilte med lave 2,5 i rangeringer på IMDb.
Etter avsløring om at skuespilleren lider av afasi, som påvirker hans kognitive evner, har arrangørene tatt tilbake den lite flatterende prisen. I en uttalelse til Indiewire skriver de:

«Etter nøye vurdering har familien Razzie besluttet å tilbakekalle Razzie-prisen som ble gitt til Bruce Willis, på grunn av hans nylig avslørte diagnose. Hvis noens medisinske tilstand påvirker deres beslutningstaking og/eller deres ytelse, erkjenner vi at det ikke er hensiktsmessig å gi dem en Razzie.»

Afasi er en språkforstyrrelse forårsaket av en hjerneskade. Det kan være vanskelig å snakke og skrive og forstå tale- og skriftspråk. Noen som har hatt afasi etter hjerneslag blir helt friske, men for de fleste er en den uhelbredelig.