Stallone kan bli den verste skuespilleren på Razzie-gallaen

Actionfilmen «Expendables 4» ligger an til å stikke av med flest priser under Razzie Awards 9. mars.

I motsetning til andre gallaer, tar ikke den «stygge kusinen til Oscar» oppmerksomhet til de beste, men de verste filmene som hadde premiere det siste året, og «Expendables 4» har hele syv nominasjoner, skriver NME.

Sylvester Stallone er blant annet nominert i kategorien dårligste birolle, og filmen kan også «vinne» prisen for dårligste film. Det kan også den svenske regissøren David F. Sandbergs film «Shazam! Fury of the Gods», som har totalt fire nominasjoner.
Andre nominerte til priser på gallaen inkluderer tungvektere som Russell Crowe, Chris Evans og Jennifer Lopez.

Golden Raspberry Awards, eller Razzie awards, ble startet i 1980. Prisen består av en bringebær som er spraymalt i gull.

The Razzies. CREDIT: The Golden Raspberry Awards