Sylvester Stallone vet hvem han vil skal ta over som Rambo

Stallone avslører hvem han gjerne skulle sett overta den ikoniske rollen som John Rambo etter ham.

Sylvester Stallone var gjest i Jimmy Fallons talkshow i går natt. Diskusjonen dreide seg om Rambo, og hvem som kunne etterfølge Stallone i rollen. Og Sly har en idé: Ryan Gosling.

– Jeg møtte ham på en middag, og vi er åpenbare motsetninger. Han er kjekk, det er jeg ikke. Nei seriøst. Kan du forestille deg meg som Ken? Det fungerer ikke i det hele tatt.

Stallone fortsetter:
– Men han sa «Jeg var fascinert av Rambo, og jeg pleide å kle meg ut som Rambo på skolen, og folk jaget meg, men jeg stoppet ikke. Jeg ferierer som Rambo». Han snakket om å ha et sterkt forhold til Rambo. Og jeg syntes det var interessant. Hvis jeg noen gang gir stafettpinnen videre, gir jeg den til ham.

Stallone avslører hvem han gjerne skulle sett overta den ikoniske rollen som John Rambo etter ham.

Hvis Ryan Gosling skulle våge seg ut nå for å spille Rambo, ville det ikke være første gang han tok over ledelsen av en ikonisk franchise. I 2017 spilte han hovedrollen i «Blade Runner 2049». Han erstattet absolutt ikke Harrison Ford i rollen som Deckard, men tok likevel over som hovedrollen.

Om Gosling eller noen andre noen gang tar over som Rambo fra Stallone, vil bare tiden vise. Foreløpig er det ingen ny «Rambo»-film planlagt, selv om Stallone tidligere har uttrykt interesse for en sjette film etter den femte, «Last Blood», som ble utgitt i 2019.

Hele Sylvester Stallones besøk med Jimmy Fallon kan ses nedenfor: