George Miller har skrevet nok en Mad Max-prequel

Mens den kommende «Furiosa» fokuserer på bakgrunnen til karakteren med samme navn, mener forfatteren og regissøren at det også er flere andre historier igjen å fortelle.

Tidligere i sommer begynte innspillingen av «Furiosa», filmen som vil fortelle mer om bakhistorien til «Mad Max: Fury Road» fra 2015. Nå antyder manusforfatter og regissør George Miller at Mad Max-serien også kan bli fylt med enda flere prequel-filmer i fremtiden.

Plottet til «Furiosa» vil fokusere på karakteren med samme navn, mens den ellers sentrale karakteren i filmserien, Max Rockatansky, ikke vil være til stede denne gangen. Miller mener imidlertid at det fortsatt er en historie om hva som skjedde med Max året før hendelsene i «Fury Road» som ennå ikke er fortalt.

– Jeg og Nico Lathouris skrev også, ikke som filmmanus men nesten i romanform, om hva som skjedde med Max i løpet av det året, og det er noe vi skal se nærmere på senere, sier Miller i et intervju med AV Club.

Mens Miller og Lathouris jobbet sammen på manuset til «Fury Road», skal duoen også ha vurdert bakhistorien til flere andre karakterer, selv de som ikke var like sentrale.

– I hodet mitt har jeg bakgrunnshistorien til The Doof Warrior, som spiller gitar. Hvordan kan en blind mann, som ikke kan gjøre annet enn å spille gitar, overleve i en ødemark der alle er på kanten mellom liv og død? Hvordan havnet han der? sier Miller.

Men før vi eventuelt får se flere historier, enten det er om Max eller den blinde gitaristen, skal vi bli kjent med Furiosas historie. Den kommende prequel-filmen, der Anya Taylor-Joy spiller tittelrollen, forventes å komme på kino våren 2024.