Trenger du hjelp til å sammenligne forbrukslån? Se her for tips!

Det finnes mange gode lån der ute; forbrukslån, boliglån, billån, og mange tenker kanskje at det ikke er så store forskjeller på disse lånene. Det er helt feil. Det kan være enorme forskjeller på lån, noe som kan føre til at du betaler mye mer enn det du egentlig trenger.

 Vi skal derfor nå gi deg noen tips om hva du skal se etter når du skal sammenlikne lånetilbudene dine. Vi forteller også hvorfor det er så viktig å se nøye på de forskjellige lånetilbudene og sammenlikne dem. La oss ta en titt!

Slik kan lånene variere

Det kan være store forskjeller mellom forskjellige lån, avhengig av lånebetingelsene. Her er noen av de viktigste punktene som gir de største variasjonene mellom de forskjellige låne:

 Rentebetingelser

Forskjellen i rentebetingelser mellom lån kan variere fra noen få prosentpoeng til hundrevis  av prosentpoeng, avhengig av lånetype og långiver.

Løpetid

Løpetiden på lån kan variere fra noen få måneder til flere tiår, noe som kan ha en stor innvirkning på lånekostnadene og hvor raskt du får nedbetalt lånet.

Gebyrer 

Gebyrene for lån kan variere sterkt, fra ingen gebyrer til høye avgifter for forsinkelser eller for tidlig nedbetaling.

Krav til sikkerhet 

Noen lån krever sikkerhet, mens andre ikke gjør det. Lån som krever sikkerhet kan ha lavere rentebetingelser, her løper også en risiko for tap av sikkerhet hvis du ikke kan betale tilbake lånet. Sikkerhet kan for eksempel bety boligen du eier.

Fleksibilitet 

Noen lån er mer fleksible enn andre, med hensyn til nedbetalingsplaner og muligheten for å endre lånebetingelsene over tid.

 Disse forskjellene kan ha en stor innvirkning på lånekostnadene og lånefleksibiliteten, så det er viktig å sammenligne lån nøye for å finne det lånet som passer best for dine behov. 

Hjelpen er her

Axo Finans er en norsk låneformidler som tilbyr blant annet forbrukslån til privatpersoner. 

Når du søker forbrukslån hos en lånemegler så kan de hjelpe deg å sammenligne de forskjellige lånene slik at du finner det som passer best for deg. 

Axo Finans samarbeider med over 20 banker og långivere for å tilby kundene sine et bredt spekter av lånealternativer. 

 Lånene tilbys med en variabel rente og med en løpetid på opptil 12 år. 

Det er en enkelt og brukervennlig søknadsprosess hvor kunden kun sender inn en søknad. 

Lånemegleren finner så de beste lånetilbudene blant sine samarbeidspartnere og svarer raskt på epost og sms. De har også et god kundesenter som står til disposisjon for å hjelpe kunder med eventuelle spørsmål eller bekymringer.