Brendan Fraser skal spille Eisenhower

Anthony Maras  gjør en helt ny vri på filmer om andre verdenskrig. Han starter nå innspillingen av en film som forteller om meterologen som var ansvaret å finne ideelle værforhold for D-dagen.

Filmen «Pressure» skal følge forløpet til de allierte landingene i Normandie i 1944, også kjent som D-dagen. Filmen er en sann historie, og dreier seg om den britiske meteorologen James Stagg som er ansvarlig for å sørge for at landingen skjer under ideelle værforhold.

Brendan Fraser, som vant en Oscar for «The Whale» og siden har vært med i fjorårets «Killers of the Flower Moon» er ifølge Deadline klar for en stor rolle i «Pressure». Han skal spille den amerikanske generalen (og seinere president) Dwight Eisenhower. Under andre verdenskrig var Eisenhower den øverste allierte sjefen i Europa, og en av USAs mest dekorerte generaler gjennom tidene.

Fraser er ikke alene i filmen: hovedrollen til James Stagg er også castet med ingen ringere enn Andrew Scott («Ripley»). Filmen regisseres av Anthony Maras («Hotel Mumbai»). Ifølge Deadline skal «Pressure» begynne innspillingen i september.