Første teaseren for «A Complete Unknown» – Timothée Chalamet synger Dylan

Den første teaseren for James Mangolds film «A Complete Unknown» er sluppet – den viser Timothée Chalamet i rollen som den legendariske folkesangeren Bob Dylan.

Chalamet har tatt sang- og gitartimer for rollen, og i teaseren synger han Dylans «A Hard Rain’s A-Gonna Fall» fra albumet «The Freewheelin’ Bob Dylan» fra 1963.

Mangold skrev manuset sammen med Jay Cocks, basert på Elijah Walds bok «Dylan Goes Electric» fra 2015. Filmen, som kommer ut i desember følger Dylans raske oppgang på den innflytelsesrike musikkscenen i New York på begynnelsen av 60-tallet.

Den offisielle synopsisen beskriver filmen slik: «A Complete Unknown» skildrer den 19 år gamle Minnesota-musikeren Bob Dylans meteoriske oppgang som folkesanger til konsertsaler og toppene av hitlistene. Hans sanger og mystikk blir en verdensomspennende sensasjon, som kulminerer med hans banebrytende elektriske rock and roll-opptreden på Newport Folk Festival i 1965.

Rollelisten inkluderer Monica Barbaro som Joan Baez, som hadde et komplisert forhold til Dylan; Elle Fanning som Sylvie Russo, en artist som datet Dylan tidlig på 60-tallet; Edward Norton som Pete Seeger, Boyd Holbrook som Johnny Cash, og Scoot McNairy som Woody Guthrie.

I et intervju med Rolling Stone sier Mangold at filmen slutter innen 72 timer etter Newport Folk Festival-konserten i 1965. Han nevnte også at «A Complete Unknown› inneholder liveopptredener filmet med skuespillerne, inkludert Chalamet, som har brukt sin tidlige musikalske erfaring for rollen.