Gi-hun går inn i «Squid Game» for å ta hevn – Dette handler sesong 2 om

Den koreanske globale suksessen «Squid Game» er snart tilbake med sin etterlengtede andre sesong på Netflix. Hovedrolleinnehaver Lee Jung-jae, som spiller Gi-hun, har delt noen hint om hva som venter i et intervju med Entertainment Weekly.

Tilsynelatende har det gått tre år mellom første og andre sesong, og i løpet av den tiden har Gi-hun fått smaken på rettferdighet. Han vender tilbake til de dødelige spillene, men denne gangen med helt andre motiver enn tidligere.

Et spill innenfor spillet

Gi-hun er igjen iført sin grønne kjeledress, men nå med et nytt mål i sikte. I stedet for å spille spillet for å overleve, er han ute etter å avsløre og ødelegge dem som står bak. Ifølge Lee Jung-jae vil vi se en helt annen Gi-hun i sesong 2, sammenlignet med den desperate deltakeren vi møtte i sesong 1:

– Gi-hun er tilbake, men nå vil han ikke lenger spille for å vinne. Han prøver å avsløre de som står bak spillet og stoppe det. Det blir nesten som et spill innenfor spillet for ham, forteller Lee.

Nye spill med globale røtter

Regissør Hwang Dong-hyuk har også avslørt at sesongen vil introdusere en rekke nye spill. Mange av disse skal være inspirert av tradisjonelle barneleker fra ulike deler av verden:

– Spillene vil være lette å forstå og gjenkjennelige for mange, fordi de finnes i ulike versjoner i forskjellige land. Men de vil også by på mye moro, sier Hwang.

Selv om disse lekene kanskje vekker nostalgi hos seerne, vil de være alt annet enn morsomme for Gi-hun og hans medspillere. Akkurat som i første sesong, vil konkurransene være blodig alvorlige, med liv eller død som innsats.

Blodig alvorlig underholdning

Mens vi som seere kan glede oss over den spenningen og dramatikken som følger med de nye spillene, vil deltakerne, inkludert Gi-hun, nok en gang møte ekstreme utfordringer. Det blir en sesong preget av både fysisk og psykisk kamp, og Gi-huns reise mot rettferdighet vil ikke bli enkel.

Sesong 2 av «Squid Game» har premiere på Netflix 26. desember.