94-årige Clint Eastwood klar for nok en film

De sa at «Juror No. 2» kunne være hans siste. De tok feil. 94-årige Clint Eastwood jobber allerede med sin neste spillefilm: «A Workaholic».

Forleden ble traileren til «Juror No. 2», en ny dramathriller regissert av Clint Eastwood, sluppet. «Juror No. 2» er en thriller om en jurymedlem i en drapsrettssak som innser at han selv kan være ansvarlig for offerets død. Filmen er regissert av Clint Eastwood og skrevet av Jonathan Abrams. Nicholas Hoult og Toni Collette spiller hovedrollene, støttet av blant andre Zoey Deutch, Kiefer Sutherland og J. K. Simmons.

I en alder av 94 er Hollywood-veteranen fortsatt ikke ferdig med filmbransjen, og merittrekorden blir lengre.

Mange trodde, forståelig nok, at filmen kunne bli Clintons siste. Men han vil ikke høre på slikt tull. Nå jobber han visstnok allerede med noe nytt igjen ifølge en rapport fra World of Reel.

«Clint er en arbeidsnarkoman og han leser allerede manus til en potensiell ny film. Han hadde det gøy med denne, og han vil fortsette,» sier en kilde til World of Reel. Og The Insider bekrefter ryktet: «Eastwood ønsker å komme bak kameraet en siste gang». Til tross for sin alder ser det ikke ut til at Clintan lar noen helseproblemer stoppe ham.

«Juror No. 2»  får festivalpremiere senere i oktober og kommer å norske kinoer i løpet av vinteren.