Kvelden før kvelden – på tverke – igjen

At utdrikningslag kan gå på tverke har vi sett tidligere. Bradley Cooper og co. satte ekstremversjonstandarden for tre år tilbake i
The Hangover, og i fjor var det med Kristen Wiig i bresjen jentenes tur i
Bridesmaids. Aktuelle
Utdrikningslaget tar opp arven og viderefører trenden stort sett bestående av vulgariteter, hysteri og pinlige situasjoner, og oppskriften funker tydeligvis fortsatt.

I det som kanskje kan sies å være en noe lettvektversjon av sine ovennevnte forgjengere, tar
Utdrikningslaget oss med på kvelden før kvelden, der forlover Kirsten Dunst sammen med to litt for festglade venninner (Isla Fisher og en showstjelende Lizzy Caplan) skal drikke ut det fjerde medlemmet av deres gamle high school-gjeng, Rebel Wilson. Ting går som antydet selvfølgelig ikke som planlagt, og alt fra mannfolkproblemer til sjalusi, til ti år gamle «issues», og rusmidler av ymse sorter skal være med på å skape det komplette kaos for denne gjengen 30+-åringer, som tydeligvis fortsatt på sett og vis lever som om de går på high school. I en heseblesende fart går det slag i slag, og det er ikke få problemer og problemstillinger man blir stilt ovenfor på kort tid, hvor den gjennomgående moralen synes å være «Fuck everybody!» Det er enkel humor og overflateskraping vi får servert, men noen ganger trenger man dog heller ikke mer.