Down in Smoke

”It started here in paradise, Laguna Beach, where they say God parked himself on the seventh day, but they towed him on the eighth.”

Nei, dette er ikke hentet fra den ørtende oppfølgeren til
Twilight, men fra Oliver Stones siste forsøk på å vise at han fortsatt er kul. Det handler om to karer som gror verdens beste marihuana, og det meksikanske mafiakartellet som vil være med på leken.

Blake Lively har den sytete hovedrollen, og spiller dama guttene deler som om hun var en joint. Om hun lykkes med å fremstå som et bortskjemt hasjhue, kan hennes tarvelige voice-over som vedvarer gjennom hele filmen, bare forklares med at hun ikke er på langt nær så vakker som manuset beskriver karakteren.

Overdramatisk musikk, ristende kamera og hakkete klipping er som rømt fra en musikkvideo. Iblant skifter bildet over til svarthvit og slow-motion, uten annen hensikt enn å være omtrent like hipt som den påtatte lingoen til Lena i
Døden på Oslo S.

Slutten er som å bli sparket når man ligger nede. Salma Hayek, John Travolta og Benicio del Toro angrer sikker på at de ble med på det som må være dopfilmens svar på
Waterworld. Jeg klarer ikke finne en eneste positiv ting å si, om det som antakelig vil bli favoritt på The Raspberry Awards.