Få betalt for en skikkelig hangover

Filmselskapet Warner Bros. Entertainment Nordic inviterer til en fotokonkurranse for alle som har blinkskudd fra sommerens utdrikningslag. I den digitale fotokonkurransen kårer Warner Bros. Nordens aller beste bilde – og vinneren blir belønnet med en påkostet festaften for hele vennegjengen. Konkurransen gjennomføres i forbindelse med at
Hangover 3 lanseres på Blu-ray, DVD og On Demand.

Med start i dag, 3. oktober, oppfordrer Warner Bros. alle ”nordboere” til å sende inn sine beste bilder fra et utdrikningslag via kampanjesiden www.hangover3competition.com. Vinneren får mulighet til å ta med seg venner eller venninner på en uforglemmelig festaften i Hangover- filmenes ånd.

 

Slik fungerer det:

1. Nominering og stemmegivning

Den 3. oktober går startskuddet for konkurransen «Nordens beste bilde fra utdrikningslag», der alle som vil kan sende inn et bilde fra utdrikningslaget sitt. Konkurransen avsluttes 31. oktober, og de bidragene fra de fire nordiske landene (Norge, Sverige, Danmark og Finland) som har fått flest stemmer, sendes videre til en jury.

2. Jury

Når de fire finalistene er stemt frem (en fra hvert land), vil en jury bestående av representanter fra Warner Bros. Entertainment Nordic velge ut vinnerbildet.

3. Vinneren

Den 16. november presenteres vinnerbildet på kampanjesiden www.hangover3competition.com samt på Warner Bros. Entertainment Nordics Facebook-side. Gevinsten er en helaften med venner/venninner som inkluderer middag og drikke – til en verdi på opptil SEK 10 000,-.